Wil je weten met welke maatregelen jij thuis energie kunt besparen? En op welke subsidie je dan recht hebt? Doe de Woningtest en ontdek welke het meest geschikt en besparend zijn voor jouw huis. Goed voor het milieu én je portemonnee!

Wat is de Woningtest?

In deze test vul je in in wat voor huis je woont en in hoeverre je al maatregelen hebt getroffen om de woning te verduurzamen. Woon je bijvoorbeeld in een appartement of misschien juist in een vrijstaande woning? Met hoeveel mensen woon je thuis? Heb je al dubbelglas? En hoeveel gas en elektra verbruik je per jaar? Als we die gegevens in kaart hebben gebracht, vertellen we je direct welke energiebesparende maatregelen je het beste in jouw woning kunt doorvoeren.

Waarom zou ik de Woningtest doen?

Met het advies van de Woningtest ontdek je hoe je bij jou thuis het beste kunt starten met energie besparen, je wooncomfort kunt verhogen en je energierekening verlagen. Het hangt namelijk volledig van jouw woonsituatie af of er in eerste instantie het meeste valt te winnen met spouwmuurisolatie bijvoorbeeld. We vertellen je meteen hoeveel deze maatregelen het energielabel van je huis verbeteren en welke subsidie je hiervoor kunt krijgen.

Wat voor resultaat kan ik verwachten?

Het advies bestaat uit een lijst van maatregelen die geschikt zijn voor jouw woonsituatie. Per maatregel die je kunt treffen zie je:

  • hoeveel je ermee zult besparen in geld, CO2-uitstoot, gas en/of elektra
  • wat de subsidiemogelijkheden hiervoor zijn
  • de energielabelstap die je zet wanneer je één of meerdere maatregelen uitvoert
  • een uitstekend en duurzaam aanbod dat Natuur & Milieu zorgvuldig voor jou heeft geselecteerd
  • de mogelijkheid om direct vrijblijvend een offerte aan te vragen

Doe de woningtest www.slimwoner.nl/doe-de-woningtest