Heeringa Assurantiën in Bolsward: de specialist voor een hypotheek!

Harm-Jan Heeringa heeft meer dan 24 jaar ervaring in het bemiddelen van hypotheken en werkt samen met meer dan 54 verschillende hypotheekverstrekkers. Elke hypotheek die hij bemiddelt ziet hij als een uitdaging. Harm-Jan is zeer creatief en bekijkt samen met u diverse mogelijkheden, zodat u de beste hypotheek krijgt, zoals u die graag wilt.

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken onder andere voor:

  • Aankoop woning
  • Echtscheiding/hoofdelijk ontslag
  • Verhoging van uw huidige hypotheek

Ook onderzoeken wij of uw huidige hypotheek nog goed bij u past:

  • Omzetting van een leningsdeel van uw huidige hypotheek
  • Rentemiddeling van uw huidige hypotheek
  • Hypotheek oversluiten naar een andere geldverstrekker

Werkwijze

Eerste gesprek: Harm-Jan geeft een heldere uitleg over de actuele werkwijze van hypotheken, de hypotheekvormen en de hypotheekrentes die op dat moment mogelijk zijn. Hij inventariseert wat uw wensen zijn en geeft u vast een inschatting van wat er mogelijk is.

Tweede gesprek: Harm-Jan bespreekt met u één of meerdere hypotheekberekeningen, die hij na het eerste gesprek, op basis van uw wensen, gemaakt heeft. U weet dan exact waar u aan toe bent en u kunt op basis hiervan de juiste keuze maken. Tijdens dit gesprek wordt ook besproken welk traject verder het beste voor u is.

Harm-Jan geeft tijdens de gesprekken waardevolle tips en adviezen waarmee u rekening kunt/moet houden bij de aankoop van een woning, met betrekking tot de hypotheek.

Harm-Jan legt alles zo uit dat veel van onze klanten achteraf zeggen dat ze het voor de eerste keer van hun leven zo uitgelegd krijgen dat ze het ook daadwerkelijk begrijpen.

Wanneer?

Afspraken worden voornamelijk tijdens onze openingstijden ingepland (uitzonderingen in overleg).

Waar?

Een afspraak vindt plaats op ons kantoor in Bolsward (uitzonderingen in overleg).

Financieel Rapport

Steeds meer mensen worden zich bewust over hun eigen financiële planning. De hypotheek speelt steeds meer een belangrijke keuze hierin.

De wensen en behoeften bestaan tegenwoordig onder meer uit:

  • Hypotheek inlossing combineren met uw pensioendatum
  • Uitkering bij overlijden combineren met uw nabestaandenpensioen
  • Combinatie van Woonlastenbeschermer, Arbeidsongeschiktheid en Werkloosheid

Wanneer u besluit uw hypotheek door Heeringa Assurantiën V.O.F. te laten verzorgen, wordt er altijd een Financieel Rapport opgemaakt. Dit zorgt ervoor dat al deze hiaten overzichtelijk voor u in beeld worden gebracht en er een volledig advies aan u wordt gegeven.

Bekijk rentestanden