Heeringa Assurantiën Bolsward; de hypotheekspecialist!

Met een indrukwekkende ervaring van meer dan 25 jaar in het bemiddelen van hypotheken, is Harm-Jan Heeringa jouw betrouwbare expert op dit financiële pad. Hij gaat verder dan simpelweg hypotheken regelen; voor Harm-Jan is elke hypotheek een boeiende uitdaging. Wat Harm-Jan onderscheidt, is zijn creatieve aanpak. Hij bekijkt samen met jou diverse mogelijkheden en zet zijn creativiteit in om de beste hypotheekvorm te vinden die aansluit bij jouw wensen.

Wij begeleiden bij diverse hypotheekzaken, waaronder:

  • Aankoop woning
  • Echtscheiding/hoofdelijk ontslag
  • Verhoging van je huidige hypotheek

Ook onderzoeken wij of je huidige hypotheek nog goed bij je past:

  • Omzetting van een leningsdeel van je huidige hypotheek
  • Rentemiddeling van je huidige hypotheek
  • Hypotheek oversluiten naar een andere geldverstrekker

Werkwijze

Eerste gesprek: Harm-Jan geeft een heldere uitleg over de actuele werkwijze van hypotheken, de hypotheekvormen en de hypotheekrentes die op dat moment mogelijk zijn. Hij inventariseert wat je wensen zijn en geeft je vast een inschatting van wat er mogelijk is.

Tweede gesprek: Harm-Jan bespreekt met jou één of meerdere hypotheekberekeningen, die hij na het eerste gesprek, op basis van je wensen, gemaakt heeft. Je weet dan exact waar je aan toe bent en je kunt op basis hiervan de juiste keuze maken. Tijdens dit gesprek wordt ook besproken welk traject verder het beste voor jou is.

Harm-Jan geeft tijdens de gesprekken waardevolle tips en adviezen waarmee je rekening kunt/moet houden bij de aankoop van een woning, met betrekking tot de hypotheek.

Harm-Jan legt alles zo uit dat veel van onze klanten achteraf zeggen dat ze het voor de eerste keer van hun leven zo uitgelegd krijgen dat ze het ook daadwerkelijk begrijpen.

Wanneer?

Afspraken worden voornamelijk tijdens onze openingstijden ingepland (uitzonderingen in overleg).

Waar?

Een afspraak vindt plaats op ons kantoor in Bolsward (uitzonderingen in overleg).

Financieel Rapport

Steeds meer mensen worden zich bewust over hun eigen financiële planning. De hypotheek speelt steeds meer een belangrijke keuze hierin.

De wensen en behoeften bestaan tegenwoordig onder meer uit:

  • Hypotheek inlossing combineren met jouw pensioendatum
  • Uitkering bij overlijden combineren met je nabestaandenpensioen
  • Combinatie van Woonlastenbeschermer, Arbeidsongeschiktheid en Werkloosheid

Wanneer je besluit jouw hypotheek door Heeringa Assurantiën V.O.F. te laten verzorgen, wordt er altijd een Financieel Rapport opgemaakt. Dit zorgt ervoor dat al deze hiaten overzichtelijk voor je in beeld worden gebracht en er een volledig advies aan jou wordt gegeven.

Bekijk rentestanden