Opstal- en Inboedelverzekering

Verzeker uw opstal en inboedel en let op onderverzekering.

De opstalverzekering dekt schade aan uw huis. U kunt een opstalverzekering alleen afsluiten als u eigenaar bent van de woning. Deze verzekering is onmisbaar omdat het een groot risico afdekt, een risico wat de meeste mensen zelf niet kunnen dragen. Er zijn ook veel hypotheekverstrekkers/banken die het als voorwaarde stellen dat u een goed opstalverzekering hebt afgesloten, als u een hypotheek op de woning heeft.

De inboedelverzekering dekt schade aan de spullen ín uw huis. Mobiele elektronica zoals smartphones, tablets en laptops zijn vaak beperkt verzekerd onder de inboedelverzekering. Daarnaast geldt er vaan een (hoog) eigen risico bij een schade op de mobiele elektronica. Om uw dure mobiele elektronica goed te verzekeren kunt u een aparte module naast de inboedelverzekering afsluiten. U heeft dan gelijk buitenshuis ook dekking.

Let altijd goed op dat u niet onderverzekerd bent. Twijfelt u erover of u wel goed verzekerd bent, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hier advies over geven.