Over Heeringa Assurantiën

Harm-Jan licht toe

Harm-Jan licht toe

Sinds 3 januari 2011 is Heeringa Assurantiën geopend in Bolsward.

Wat kan Heeringa Assurantiën voor u betekenen? Dit kantoor heeft een samenwerking met meer dan 115 verzekeringsmaatschappijen en banken, het advies is onafhankelijk. Tevens heeft u direct contact met Harm-Jan Heeringa zonder tussenkomst van een call-centre en is het kantoor in het centrum van Bolsward gevestigd.

Maak een afspraak
Harm-Jan, de hypotheekadviseur

Harm-Jan, de hypotheekadviseur

Tijdens de bezoeken bij relaties komt het vaak voor dat men is onderverzekerd voor de inboedel-, woonhuisverzekering. Wat betreft de hypotheek; kies u voor annuïteiten of lineair of voor een combinatie met uw oude hypotheekrechten. Wanneer u twijfelt over uw huidige hypotheek kunt u contact met Heeringa Assurantiën voor een vrijblijvend gesprek over de status van uw hypotheek.

Gwen Heeringa staat Harm-Jan terzijde

Gwen Heeringa staat Harm-Jan terzijde

Hoe gek het ook klinkt: een uitvaart is maatwerk. Dat geldt ook voor een uitvaartverzekering. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Zo kan men zich verzekeren voor Geld, Natura of in Diensten. Ook de keuze van de uitvaartverzorger kan bepalend zijn voor een uitvaartverzekering. Wanneer u een persoonlijk advies wilt, kunt u contact opnemen met Heeringa Assurantiën voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis op het kantoor zowel overdag als ‘s avonds. Telefoonnummer: 0515-576909.

Voor swingend advies

Voor swingend advies

Heeringa Assurantiën
Jongemastraat 47
8701 JC Bolsward
www.heeringaassurantien.nl
0515-576909
06-21200893

Maak een afspraak

Privacyverklaring | Design: Buro N11