Harm-Jan Heeringa is Hypotheker en Gwen Heeringa Verzekeraar

Heeringa Assurantiën

Wij zijn Gwen en Harm-Jan, de trotse eigenaren van ons bedrijf met een rijke geschiedenis en sterke lokale banden.

Onze Geschiedenis

Samen delen we niet alleen ons bedrijf, maar ook een levenslange reis. Met 30 jaar liefde en partnerschap, zijn onze twee jongens de kers op de taart van ons gezinsleven.

Geworteld in Friesland

Beide geboren in het ziekenhuis te Sneek, groeide Harm-Jan op in Balk, Grou en Wommels, terwijl Gwen haar jeugd beleefde in Bolsward. Deze sterke band met de regio vormt de kern van onze dienstverlening.

https://www.youtube.com/watch?v=Ti7_JYqf3QQ

Een Pand met Geschiedenis

Ons kantoor is gevestigd in een pand met een rijke geschiedenis – een familiepand dat ooit toebehoorde aan Gwen’s opa, die er een speelgoedwinkel runde. Het treintje in onze etalage herinnert aan die tijd en symboliseert het voortzetten van een traditie. Later zette Gwen’s moeder hier een kinderkledingwinkel op, en nu dient het als de thuisbasis van ons hypotheek- en verzekeringskantoor.

Onze missie

Bij Heeringa Assurantiën gaat het verder dan hypotheken of verzekeringen; het draait om het opbouwen van duurzame relaties en het ondersteunen van onze gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar hypotheekadvies, verzekeringen of financiële planning, wij zijn er om je te begeleiden op jouw financiële reis.

Harm-Jan’s Hobby’s

Buitenleven is zijn passie, waarbij hij geniet van de natuur en zijn bijen, waar hij als imker zorg voor draagt. Hij deelt ook zijn geloof in de Christelijke gemeente het Keerpunt door daar te spreken.

Gwen’s Hobby’s

Ook Gwen omarmt het buitenleven en heeft haar eigen stukje paradijs in de vorm van een ruime moestuin. Daar brengt ze graag tijd door. Muziek is een andere liefde van haar; ze speelt en zingt in een band in de Christelijke gemeente het Keerpunt.