Klantreviews op Independer

Sleep naar links of rechts om alle reviews te lezen

Een kleine 5 jaar na de aankoop van onze huidige woningen waarvoor we de hypotheek via Heeringa geregeld hebben zijn we nu uiteraard weer naar toe gegaan voor een verhoging van onze hypotheek. De adviseur is altijd bereid mee te denken, maakt de tijd om even met je te "sparren" over eventuele opties, zet net dat extra stapje voor de klant en is altijd oprecht en eerlijk."

Fam. WolfgangVerhogen hypotheek

Deskundig advies met persoonlijke benadering. Onze adviseur heeft mijn ouders vakkundig en zeer behulpzaam begeleid door het hele traject, voor het afsluiten van een overbruggingskrediet en hypotheek t.b.v. andere woning. Zijn kennis en vooral eerlijke en persoonlijke benadering zijn erg waardevol om de juiste hypotheek te kiezen...

AnoniemAankoop ander huis

Wat zeer goed is bevallen is het sparren over mogelijkheden en risico’s voor een nieuwe hypotheek. De adviseur weet precies wat nodig is voor een aanvraag met uiteindelijk het gewenste resultaat.

ElmerAankoop ander huis

Deze adviseur heeft ons erg goed geholpen met advies en afsluiten van onze hypotheek en verzekeringen. Hij leeft zich in in onze situatie en mogelijkheden. Geeft eerlijk advies ook als het voor ons niet leuk was en samen hebben we naar oplossingen gezocht en gevonden.

Brent ReitsmaAankoop eerste huis

Voor ons was uiteindelijk bij de bank verlengen voordeliger dan een nieuwe hypotheek oversluiten. De adviseur heeft ons eerlijke en duidelijke berekeningen laten zien en ons hierbij goed geholpen.

J. de BoerOversluiten

Deskundig en betrokken. Handelen snel Aardige mensen. Koffie staat er altijd klaar. Toppers!

Fam kooistraAankoop ander huis

Feeddex

Advieskeuze.nl

Geef Heeringa Assurantiën een beoordeling op Advieskeuze.nl