Zakelijke verzekeringen

Verzekeringen zijn noodzakelijk voor uw onderneming. Bepaalde risico’s moet u nu eenmaal afdekken omdat de financiële consequenties van een schade of ongeval te groot zijn om zelf te kunnen dragen. Maar teveel verzekeren is natuurlijk ook weer niet de bedoeling.

Een onderneming ontwikkelt zich stapsgewijs, en het verzekeringspakket volgt die ontwikkeling meestal. Daarom lijkt een verzekeringspakket na verloop van tijd bij veel bedrijven op een lappendeken: bij elke nieuwe fase is er een extra dekking aan vastgeplakt of een bestaande dekking uitgebreid.

Na verloop van tijd is het verzekerings’bouw’pakket een onoverzichtelijk geheel geworden, met soms overbodige dekkingen en soms gevaarlijke gaten in het pakket.

Het is daarom verstandig om met enige regelmaat uw pakket te updaten en op te schonen, zodat de dekking weer exact aansluit bij de fase waarin uw onderneming zich bevindt en u niet teveel premie betaalt.

Uiteraard adviseren wij u daarbij graag.

Advies: wij zijn er niet alleen om verzekeringen af te sluiten, wij zijn er ook als klankbord, als gesprekspartner met verstand van financiële zaken én als collega-ondernemer voor u. Neem contact met ons op voor een zakelijk en verhelderend gesprek.